Välkomstbonus – Regler och villkor

Vi försöker alltid hitta sätt att göra din spelupplevelse bättre och smidigare. Vi har lyssnat på er och förstår att våra spelare inte gillar att vara låsta av omsättningskrav och krångliga villkor. Därför har vi tagit fram vårt nya flexibonus-system – det är bonusar med spelaren i centrum, som ger dig kontroll över ditt spel på ett helt nytt sätt.

Flexibonusen låter dig göra uttag från ditt kontantsaldo när du vill, oavsett om du har omsättningskrav kvar att uppfylla eller inte. Det ger dig en helt annan flexibilitet att ta ut dina pengar när du så önskar. Alla våra kampanjer har tydliga och raka villkor, och de fullständiga reglerna och villkoren är aldrig mer än ett klick bort.

Här nedanför hittar du våra användbara FAQ-avsnitt med allt du kan tänkas vilja veta om våra bonusar:

Snabbguide till bonusar
100 kr välkomstbonus
Flexibonus
Bidragande spel

5 viktiga fakta om våra erbjudanden:

Snabbguide till bonusar

 

 1. Vad är en flexibonus?
 2. Hur fungerar en flexibonus?
 3. Har min bonus några omsättningskrav?
 4. När kan jag göra uttag från mitt kontantsaldo?
 5. Måste jag ta emot en bonus?

 

Vad är en flexibonus?

Flexibonus är vad vi kallar alla bonusar som sätts in på ditt bonussaldo. Kunder måste alltid aktivt anmäla sig eller hämta ett erbjudande för att få en bonus. Bonusar delas ut efter att kunden loggat in eller efter att kunden har gjort en insättning:

Flexibonusar – Alla bonusar har omsättningskrav som måste uppnås innan bonusen och vinster som kommer från bonusen blir tillgängliga för uttag. De stoppar dig däremot inte från att göra uttag från ditt kontantsaldo.

Hur fungerar flexibonusen?

Flexibonus är vad vi kallar alla bonusar som sätts in på ditt bonussaldo. Syftet med flexibonusen är att ge dig flexibilitet att, om du så vill, förverka ditt bonussaldo så att du kan ta ut hela ditt kontantsaldo utan att vara låst av bonusens återstående omsättningskrav. Se stycket ”Flexibonus” nedan för mer information.

Har min bonus några omsättningskrav?

Omsättningskrav gäller på alla bonusar men inte på gratisspel. Längre ned kan du läsa om bidragande spel till flexibonusar:

Välkomstbonusar med matchad insättning samt vissa erbjudanden för den som redan är kund – för att kunna ta ut välkomstbonusen och vinster som kommer från den måste du omsätta en summa motsvarande 6 gånger bonusen du erhållit. Se till att du alltid läser reglerna och villkoren när du nyttjar ett erbjudande.

Olika odds bidrar med olika belopp till omsättningskraven. Se stycket för ”Bidragande spel” längre ned för mer information.

När kan jag göra uttag?

Det här är det bästa med våra bonusar – du kan ta ut dina kontanter när du vill! Allt som händer är att du går miste om det saldo du har på bonuskontot när du gör uttaget. Om du inte vill förlora bonusen är det bara att fortsätta spela tills du har uppnått omsättningskraven. Men kom ihåg att du alltså kan röra ditt kontantsaldo när du än vill.

Vårt mål är alltid att betala ut ditt uttag så fort som möjligt, men uttagstider kan variera på helger.

Måste jag ta emot en bonus?

Nej, självklart inte! Bonusen vi erbjuder är frivillig, och du behöver alltid aktivt klicka på ”Anmäl dig” eller ”Hämta” på ett erbjudande innan vi delar ut något. Om du ändrar dig efter att du har anmält dig är det bara att kontakta kundtjänst, så kan de enkelt ta bort din bonus oavsett om du har börjat spela redan eller inte.

 

Våra välkomstbonusar

Våra välkomstbonusar är flexibonusar. För mer information om dessa kan du läsa stycket ”Flexibonus” här nedanför.

Vi erbjuder olika typer av välkomstbonusar beroende på hur du hamnade på vår sajt, och alla har sina egna regler och villkor. De specifika villkoren för vår 100% upp till 100 kr välkomstbonus på Sport hittar du här nedanför.

100 kr välkomstbonus – Villkor

Betway erbjuder alla nya spelare en sportvälkomstbonus. Om du väljer att ta emot detta erbjudande kommer du att få en 100% matchad bonus upp till 100 kr på din första insättning på minst 100 kr. Fr.o.m 2:a juli kan spelbolag erbjuda en bonus på max 100 kr.

Exempel 1: Om din första insättning är 100 kr får du en bonus på 100 kr.

1. Erbjudandet är endast tillgängligt för nya spelare på Betway Sport.

2. För att kunna ta del av detta erbjudande måste du klicka för att du vill ha välkomsterbjudandet och att du accepterar gällande regler och villkor under registreringsprocessen.

3. Erbjudandet är giltigt i 7 dagar från att du har registrerat ditt konto.

4. Om du har accepterat välkomsterbjudandet får du automatiskt en bonus när du gör din första insättning på minst 100 kr. För att erhålla bonusen måste insättningen göras med antingen Trustly eller ett bank-/kreditkort.

5. Sport Välkomstbonusen är giltig i 60 dagar efter din första insättning. Om eventuell omsättning av bonusen inte har mötts inom den 60-dagarsperioden så kommer bonussaldot att tas bort från kontot.

6. Om du klickade för att du vill ha välkomsterbjudandet och att du accepterar gällande regler och villkor av misstag, eller om du inte vill ha fler bonusar, eller om du vill avbryta det här erbjudandet, kan du kontakta kundtjänst.

7. För att ta ut din bonus och eventuella vinster kopplade till den behöver du omsätta en summa motsvarande sex (6) gånger beloppet för bonusen du fick – dvs. om du har fått en bonus på 100 kr måste 600 kr (6 x 100 kr) omsättas innan bonusen och eventuella vinster kopplade till den kan tas ut. Precis som med alla andra bonusar kan du fortfarande ta ut ditt kontantsaldo när du vill.

8. Spel placerade till vissa odds bidrar till omsättningskraven med olika mycket procentuellt. Se stycket ”Bidragande spel” för mer information.

9. Erbjudandet är endast giltigt för personen som registrerar kontot och som gör sin första insättning med Trustly eller ett giltigt betalt-/kreditkort. Inga andra betalmetoder är giltiga för välkomstbonusen. Erbjudandet kan inte överlåtas till någon annan.

10. Det här erbjudandet kan inte nyttjas tillsammans med några andra kampanjer som för närvarande erbjuds av Betway Sport, och erbjudandet är under ständig granskning. Betway Sport förbehåller sig rätten att ändra det här bonuserbjudandet närsomhelst, inklusive att helt ta bort kampanjen.

11. Allmänna regler och villkor för flexibonusar gäller.

Flexibonus – Allmänna regler och villkor

1. Flexibonus

Flexibonus är namnet på vårt bonussystem som låter dig göra uttag från ditt kontantsaldo närsomhelst.

Den fungerar utifrån en princip vi kallar Bonus/kontant-förhållandet (BKF). BKF är den procentuella uppdelningen mellan ditt totala kontantsaldo och ditt nuvarande bonussaldo.

När du har en aktiv flexibonus och placerar ett spel kommer summan du satsar att dras från ditt kontantsaldo och ditt bonussaldo beräknat på bonus/kontant-förhållandet vid tidpunkten för spelet. Vinster betalas också in på ditt kontant- respektive bonuskonto utifrån samma förhållande som när du gjorde satsningen.

Vi har tagit fram några exempel för att förklara hur det fungerar. I vårt exempel utgår vi från en ny kund som precis har registrerat sig, satt in 100 kr och fått en 100 % matchad bonus (100 kr i bonus).

Exempel 1 – Sätt in 100 kr och få 100 kr i bonus

100 kr i kontantsaldo och 100 kr i bonussaldo innebär ett bonus/kontant-förhållande på 50 % / 50 %.

100 kr i kontanter plus 100 kr i bonus = 200 kr i totalt saldo (50 % kontanta medel och 50 % bonus)

Vi använder exempel 1 – Om du satsar 100 kr kommer 50 kr komma från ditt kontantsaldo och 50 kr från ditt bonussaldo. Om du sedan vinner 200 kr på den satsningen så kommer 100 kr (50 % av vinsten) att sättas in på ditt kontantkonto och 100 kr (50 % av vinsten) att sättas in på ditt bonuskonto. De 250 kr du då har på kontantkontot kan du närsomhelst ta ut, men bonussaldot på 250 kr har omsättningskrav.

Exempel 2 – Du har 100 kr på kontantkontot och 100 kr på bonuskontot, och sätter in 200 kr utan någon matchad bonus

300 kr i kontantsaldo och 100 kr i bonussaldo blir ett bonus/kontant-förhållande på 75 % / 25 %

300 kr i kontanter plus 100 kr i bonus = 400 kr i totalt saldo (75 % kontanta medel och 25 % bonus)

Vi använder exempel 2 – Om du satsar 100 kr kommer 75 kr komma från ditt kontantsaldo och 25 kr från ditt bonussaldo. Om du sedan vinner 200 kr på den satsningen så kommer 150 kr (75 % av vinsten) att sättas in på ditt kontantkonto och 50 kr (25 % av vinsten) att sättas in på ditt bonuskonto. De 375 kr du då har på kontantkontot kan du närsomhelst ta ut, men bonussaldot på 125 kr har omsättningskrav.

Om du bara använder en bonus, för att du inte har något kontantsaldo, när du placerar ett spel, kommer ditt bonus/kontant-förhållande vara 100 %, och därför kommer alla dina satsningar och vinster att dras från och sättas in på ditt bonuskonto. 

Vad händer när jag uppnått omsättningskraven på en bonus? När du slutför omsättningskraven på en bonus kommer hela bonussaldot att föras över till kontantsaldot och bli tillgängligt för uttag. 

Kom ihåg att bonusar alltid har omsättningskrav, som ser olika ut beroende på vad det är för typ av bonus. Så fort omsättningskrav kopplade till din bonus har slutförts kommer hela bonussaldot att föras över till kontantsaldot.

2. Allmänna villkor

2.1 Flexibonus – Allmänna villkor

 1. Vårt flexibonussystem låter dig göra uttag från ditt kontantsaldo när du vill, men i så fall går du miste om ditt återstående bonussaldo.
 2. Omsättningskrav gäller på alla bonusar. Om inget annat anges i de specifika villkoren för ett bonuserbjudande, kommer omsättningskraven för varje bonus automatiskt att vara sex (6) gånger värdet på den utdelade bonusen.
 3. Olika odds bidrar med olika mycket procentuellt mot omsättningskraven. Vänligen se stycket för ”Bidragande spel” nedan.
 4. Om inget annat anges i de specifika villkoren för ett erbjudande så är flexibonusen giltig i 7 dagar efter att den aktiverades. Om omsättningskraven för bonusen i fråga inte har uppnåtts inom sjudagarsperioden kommer bonussaldot att tas bort från kontot.
 5. En bonus är bara tillåten en gång per person, hushåll, familj, hushållsadress, e-postadress, kreditkortsnummer eller delad datormiljö (exempelvis ett bibliotek, en arbetsplats, en studentförening eller ett universitet).
 6. Alla konton kontrolleras för bonusmissbruk, vilket beskrivs mer detaljerat i stycket Bonusmissbruk här nedanför.

3. Flexibonus – Bidragande spel

Erbjudanden med ett omsättningskrav på sex gånger bonusvärdet för att omvandlas till kontanter:

Välkomsterbjudandet (100 kr i välkomstbonus) = 6 x

Exempelvis – Om din första insättning är på 100 kr så får du en bonus på 100 kr, och behöver omsätta 600 kr på sport för att uppnå omsättningskraven – kom ihåg att olika odds kan bidra med olika många procent, så vi har gjort en smidig tabell du kan läsa här nedanför:

Bidragande procent (%) Om du satsade 100 kr skulle det bidra med Sportspel
100 % 100 kr Alla singelspel på sport som placeras till odds på 1,75 eller högre.
Alla each way-spel där placeringsdelen av spelet har odds på 1,40 eller högre.
Alla systemspel där varje enskilt val har odds på 1,40 eller högre.
12,5 % 12,5 kr Alla singelspel med odds mellan 1,3 och 1,74
0 % 0 kr Alla singelspel på sport som placeras till odds på 1,29 eller lägre.
Alla each way-spel där placeringsdelen av spelet har odds på lägre än 1,40.
Alla systemspel som har ett eller flera val till odds på lägre än 1,40.

Kunder kan även omsätta sin välkomstbonus på Casino. Där bidrar olika spel med olika procent:

Bidragande procent (%) Om du satsade 100 kr skulle det bidra med Spel
12,5 % 12,5 kr Slots och sällskapsspel
1,56 % 1,56 kr All bordspoker, all roulette, all video-/powerpoker), (utom All Aces och Jacks or Better video-/powerpoker), all blackjack (utom Classic Blackjack) och Casino War
0 % 0 kr (exkluderade spel) – Classic Blackjack, All Aces video-/powerpoker), Jacks or Better video-/powerpoker), all baccarat, alla craps, Red Dog och Sic Bo

 

4. Bonusmissbruk

Vi erbjuder våra kunder erbjudanden och bonusar för att belöna dem. För att vi ska kunna fortsätta med detta så har vi nolltolerans mot aktivitet med syfte att utnyttja våra erbjudanden i brott mot dessa regler och villkor. Om sådant bonusmissbruk eller utnyttjande sker så förbehåller vi oss rätten att stoppa ytterligare bonusar och erbjudanden samt att ta bort bonussaldot från dessa konton och/eller konton som har kopplingar till dem.

Se även stycke 6 och 7 i de allmänna reglerna och villkoren.

Exempel på missbruk är:

 1. Att använda mer än ett konto för att få fler bonusar.
 2. Spel på två nivåer (där stora spel placeras på stora utfall innan spel görs på spel med normalt utfall för att uppnå omsättningskrav).
 3. Strategier över flera konton / Strategier med proxykonton.
 4. Att använda en VPN eller dölja sin IP-adress.
 5. Att manipulera CPA från affiliates eller inkomstdelning.
 6. Att minska din insats med 60 % eller mer efter en stor vinst (5 x värdet av din senaste insättning eller mer) med syfte att få bort omsättningskraven medan bonusen fortfarande är aktiv. Exempelvis om du vinner 1 000 kr på en spinn som inkluderar en double up och sedan minska din insats till 500 kr eller mindre.
 7. Att gå från ett spel med låg bidragande procent (25 % bidrag till omsättningskravet eller mindre) till ett spel med högre bidragande procent (70 % eller mer) efter en stor vinst med syfte att få bort omsättningskravet. Det kan till exempel vara, men är inte begränsat till, att placera spel på roulette och att efter en vinst övergå till att spela på slots för att få bort omsättningskravet.
 8. Om du placerar minst ett spel på ett spel som bidrar med 20 % eller mindre till omsättningskravet, vinsten är 100 % eller mer av insatsen och du flyttar över din ursprungliga insats och vinst till ett spel som är bidrar med 100 % för att uppnå omsättningskravet.
 9. När du spelar med en insättningsfri bonus på ditt konto och satsar mer än 10 % av den totala bonussumman i en insats, spinn eller omgång, så kan din bonus och vinster bli ogiltigförklarade.
 10. Om du kommer till vår sajt via en webbsida som marknadsför hasardspel på ett sätt som bryter mot dessa villkor.

Betway anser att ovanstående regler och villkor är rättvisa. Om du behöver förtydliganden eller råd gällande dessa villkor, var vänlig kontakta kundtjänst.

Uppdaterades senast: 01/07/2020 kl. 09:00 CEST

 

Poker is restricted in your country

Please visit one of our other sites to play

sports

Check the Best Live Odds

Bet

live casino

Play with real people

Play