Basket

Spela på Basket


Match efter match. Skott efter skott. Poäng efter poäng. Spänningen är snabb och intensiv i basketbettingvärlden. Och vi är där hela vägen.

Oavsett om det är storheten i NBA, de bästa lagen i EuroLeague, March Madness eller NCAA:s Sweet 16, eller någon annan tävling för den delen, så erbjuder vi på Betway tusentals basketbettingmarknader, både före matchstart och live, för att se till att du har allt du kan tänkas behöva när du spelar.

Vi erbjuder bland de mest konkurrenskraftiga basketoddsen i branschen, och oavsett om du gör din satsning på webbsidan, på vår mobila webbplats eller via Betway-appen på din iOS- eller Android-enhet, kan du spela var du än är, när du än vill.

Så gå med hos oss idag och börja spela på ditt vis.


BASKET-BETTING

Från sportens stora legender som Michael Jordan, Magic Johnson och Kareem Abdul-Jabbar, till dagens storheter LeBron James och Steph Curry, tog allt sin början i det starka skenet av NBA.

Basket är en av världens mest populära sporter, så det är lätt att förstå varför basketbetting också är så populärt. Om du är bekant med betting på andra amerikanska sporter kommer NBA-betting och basketbetting att kännas hemtamt. Om det här är första gången du besöker basketoddsvärlden så kan du vara lugn – det är väldigt enkelt att förstå sig på.

Det kanske populäraste basketspelet är Money Line-spelet. Det är så enkelt som att du väljer vilket lag du tror kommer att vinna. Money Line-spel inkluderar övertid, vilket betyder att på ett eller annat sätt så kommer det att finnas ett resultat.

Letar du efter något som kan göra saker lite mer intressanta? Då kanske Points Spread-marknaden är något för dig. Den är en favorit inom basketbettingsammanhang. Points Spread-spel fungerar som ett handikapp eller ett försprång för ett visst lag. Om du till exempel satsar på att Golden State Warriors ska vinna till ett handikapp på -3,5, betyder det att de behöver vinna matchen med minst fyra poäng.

Det finns hundratals marknader, både före matchstart och på live-odds, som du kan upptäcka och roa dig med. Så ta din basketbetting till en ny nivå och hitta den marknad som passar dig.


BASKETODDS

Oavsett om du vet exakt vem du tänker satsa på, eller om du vill se efter vad du kan tänkas få för odds på en kommande match, lär det inte bli någon svår match att hitta de bästa tänkbara basketoddsen online. På Betway är det garanterat inte svårt. 

Våra traders ser ständigt till att du får bland de mest konkurrenskraftiga basketoddsen genom att jämföra våra odds med andra branschledande bookmakers så att du alltid får bra rader för NBA, EuroLeague och allt däremellan, såväl före matchstart som in-play. 

Även om du ofta får bra valuta för pengarna inom basketbetting före matchstart, så är ett av de bästa sätten att ge dig själv basketodds till ännu bättre värde att utforska live-marknaderna. Inplay-marknaderna, som de också kallas, är live och uppdateras på minuten, och rör sig med det naturliga flödet av en basketmatch.

Säg att laget du gillar ligger under, men de ser ut att kunna få till en comeback – genom att betta på dem live kan du dra nytta av deras potentiella revansch.

Men om live-spel inte är din grej kan du alltid välja att plocka ihop ett multispel eller en ackumulator för att få högre basketodds totalt sett.

Dessa fungerar som så att du väljer ett antal lag och placerar sedan en insats på att samtliga lag vinner. Risken är visserligen högre, men de potentiella fördelarna är större än när du satsar på ett enskilt val.


BASKETBETTING-TIPS

En stor del av sportbettingvärlden handlar om att erbjuda de bästa basketbettingtipsen och expertutlåtandena – och på Betway bjuder vi på några av de vassaste i branschen.

Vår blogg, Betway Insider, ger inte bara läsarna bland de mest informerade insikterna och analyserna, utan vi bjuder även ofta på våra bästa basketbettingtips för att hjälpa dig att få ut ännu mer av din insats.

NBA-betting må dominera sporten, men Betway Insider fokuserar också på det bästa inom college-basketbetting.

Ett av våra regelbundna NBA-bettinginslag är "NBA Tip-Off", där vi ger dig de bästa tipsen för mitt i veckan-matcherna och helgens möten. Detta omfattar spikar, val utifrån form och en och annan ögonbrynshöjare, alla utvalda för att ge dig en bra vinst, samtidigt som vi även kombinerar alla val i en förhöjd ackumulator.


NBA-BETTING

När det gäller basketbetting finns det verkligen ingen större tävling än NBA. NBA är vidundret i det amerikanska sportlandskapet, och det är lätt att förstå hur det har lett till dess popularitet runt om i världen.

Som sådan har vi säkerställt att vi har allt för att täcka in dina NBA-bettingbehov under hela säsongen - från varje enskild match under grundspelet genom NBA-slutspelet och fram till finalserien.

Varje år växer vår NBA-bettingkatalog, och i år är den vår mest omfattande hittills med hundratals marknader före matchstart och på live-odds med bland de bästa NBA-oddsen på alla de stora lagen.

Så om du är ett Golden State Warriors-fan, följer Toronto Raptors, inte kan få nog av Cleveland Cavaliers, älskar Los Angeles Lakers, hejar på Houston Rockets eller backar Boston Celtics, har vi den NBA-betting du kräver.


COLLEGE-BASKETBETTING

Om NBA är kungen av basket, så måste collegebasketen vara prinsen i basketfamiljen. Det innebär dock inte att vi tar college-basketbetting mindre seriöst – tvärtom. Från March Madness, via Sweet 16 till Elite Eight och slutligen the Championship, har vi allt du behöver när det gäller NCAA-betting.

Det tar aldrig slut på intensiv sport-action i denna liga, och under de galna veckorna innebär det att vi inte tar paus heller, så att du alltid kan få bland de mest konkurrenskraftiga college-basketoddsen du kan tänka dig.


ANDRA STORA BASKETTÄVLINGAR

NBA må dominera sporten, men på Betway täcker vi in alla större basketligor och -turneringar världen över. Oavsett om det är Spaniens Liga ACB, Italiens Lega A, svenska Ligan, EuroLeague-klubbtävlingen eller det internationella eventet EuroCup, så är vårt utbud av basketbetting lika stort som våra kunders passion för sporten är djup.

Vi erbjuder såväl marknader före matchstart som live, så att du kan få ut maximalt av din kärlek till spelet.


BETTING PÅ ANNAN SPORT

Det är inte bara NBA-betting och basketbetting vi specialiserar oss på. Betways sportsbook har tusentals marknader som täcker in mängder av de mest populära sporterna i världen, vilket ger dig ett helt universum av valmöjligheter.

Fotboll är världens mest populära sport, och vi stoltserar med ett fotbollsutbud i världsklass. Oavsett om det är Premier League-betting, La Liga-betting, Serie A-betting, Champions League-betting,  Allsvenskan-betting eller betting på någon annan liga eller turnering, har vi allt här hos oss.

Och om det inte är din grej, varför inte testa en annan sport? Du hittar ett stort urval av betting på de största amerikanska sporterna, såsom NFL-, MLB- och NHL-betting, plus mycket annat från hela världen.


VARFÖR BETTA MED BETWAY?

På Betway genomsyrar vår kärlek till spelet allt vi gör. Vi vet hur viktigt det är att erbjuda en upplevelse som verkligen betyder något för dig, så vi strävar efter att ge dig det i varje ögonblick, oavsett om det är via vår snabba och lättanvända webbplats, vår fullt optimerade mobila webbplats eller våra enastående Android- och iOS-appar som låter dig satsa var du än är, när du än vill. 

Så om det är en bred katalog med tusentals sportbettingmarknader före matchstart och på live-odds du är ute efter, eller de mest konkurrenskraftiga sportoddsen tillsammans med en rad exklusiva boostade erbjudanden och kampanjer, så är Betway Sports sportbettingsidan för dig.
Officiell huvudsponsor


Officiell spelpartner

Kontakta oss
Telefon: 0200 880 161 E-post: [email protected]
Betway stödjer ansvarsfullt spelande
Betway drivs av Betway Limited (C39710), ett företag registrerat på Malta under adressen: 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta. Betway Limited är licensierat i Sverige av Spelinspektionen under en licens utfärdad den 11 december 2018 och giltig fram till 31 december 2023.


Trustly
MasterCard
Visa
Neteller
Paysafecard

Basket Betting | Bästa Live Oddsen

Andra språk:
EnglishEnglish