Hästkapplöpning

Spela på Galopp

Det är hästälskarens andra hem. Numera ligger fokus på online-betting, men det var på världens största kapplöpningsbanor som bookies först blev en integrerad del av idrottens traditioner. 

Resultattavlorna må ha blivit digitala, och marknaderna fler, men på Betway strävar vi fortfarande efter att vara det där välbekanta, vänliga stället du kan vända dig till för att välja vilken häst du vill satsa på, och att ge dig så mycket information som möjligt för att kunna göra ditt val. 

Det är en spännande värld där ute. En värld av spel, både each way-spel och slutvinnare, multispel och singelspel, Yankees och Trixies, och mängder av andra val, bara ett par klick och någon sekund bort.

I den här historiska och anrika sporten är det mycket att ha koll på. Men Betway finns här för dig. Vi kan visa dig skillnaden mellan en outsider och en favorit, hjälpa dig förstå de största loppen under häståret och se till att du tar dig över alla potentiella hinder på vägen så att du kan få ut maximalt av din betting på hästkapplöpning. 

Galopp-odds

En bra utgångspunkt är att lära sig hur odds fungerar. Det enklaste sättet att beskriva det är att oddsen på ditt spel avgör hur mycket du vinner om ditt spel går in.

De två vanligaste sätten att visa odds på hästar är med decimaler eller i bråkform. Med häst-oddsen i bråkform, ex. 7/1, vinner du din insats multiplicerat med täljaren i talet, plus din ursprungliga insats. Låt oss säga att du satsar 100 kr på ett häst-spel till odds på 7/1 och att du vinner. Då får du 7 x 100 kr i vinst, plus dina 100 kr i insats tillbaka, vilket ger dig totalt 800 kr. 

Decimalodds är vanliga i större delen av Europa och i Nordamerika, och de innehåller redan din insats. 7/1 blir 8.00, vilket visar att ett spel för 100 kr skulle ge dig totalt 800 kr tillbaka vid vinst. 

Ibland är galopp-odds i bråkform inte lika lättydda som 7/1 eller 10/1, men oroa dig inte: du kan enkelt se på spelkupongen hur mycket en lyckad satsning skulle ge när du bestämmer hur mycket du vill lägga. På så vis blir även galopp-odds som 17/4 eller 13/2 lätta att förstå.

Tips för galopp-betting

Om du är ute efter de senaste tipsen inom galopp-betting, tillsammans med nyheter och specialer från de olika loppen, är det på vår blogg Betway Insider du hittar dem. 

Vi ger dig en inblick i veckans sport-action, med de senaste tävlingarna och största loppdagarna världen över, så att du alltid kan hitta den extra information du behöver för att känna dig påläst och trygg när du spelar.

Det kan vara allt från artiklar av våra egna häst-bettingexperter till roliga specialinslag inför årets största evenemang, helt enkelt ständigt uppdaterat innehåll med alla galopp-tips du kan tänkas behöva.

Vi ger dig även tips inför alla helg-lopp, så att du får bästa möjliga chans att dra nytta av våra specialerbjudanden såsom Lead at the Last. 

Grand National-betting

Grand National är en av världens största hästkapplöpningsfestivaler, som nära 70% av den brittiska vuxna befolkningen brukar spela på. 

Det är därför vi har blivit officiell bettingpartner till Grand National Festival på Aintree, så att vi kan ge dig branschledande odds för din Grand National-betting. Oavsett om du vill göra en snabb satsning på själva National-loppet eller följer hela festivalen, hittar du de bästa oddsen på Grand National här på Betway. 

Cheltenham Festival-betting

Cheltenham Festival. Till skillnad från andra festivaler i världen, anses denna vara den största och viktigaste veckan i hästkapplöpningskalendern. Och precis som på Grand National, hittar ni oss i händelsernas centrum som titelsponsorer av Betway Queen Mother Champion Chase. 

Som en nyckeldel av den världsberömda Cheltenham-festivalen har vi tagit våra kunder ännu närmare dpänningen samtidigt som vi fortsätter att erbjuda ett brett utbud av de bästa galoppmarknaderna. 

De största hästloppen i Storbritannien

Cheltenham och Aintree må vara juvelerna i Betways galopp-krona men det finns fortfarande andra gyllene tillfällen och lopp att välja mellan.

Vårt engagemang för hästkapplöpning innebär att vi har samarbetat med lopp över hela Storbritannien. Vi har Betway Bowl Steeple Chase, Betway Aintree Hurdle, Betway Mildmay Novices’ Steeple Chase och Betway Mersey Novices’ Hurdle att välja mellan för att bara nämna några, samt marknader på spänningen från välkända banor som Ascot, Newmarket, Kempton, Haydock, Newbury och en mängd andra.

De största internationella hästloppen

Utöver några av de mest välkända tävlingarna och festivalerna bland brittisk hästkapplöpning, kan du också satsa på hästtävlingar från övriga världen.

Vi är stolta över att kunna erbjuda hästkapplöpning från Irland, såsom Fairyhouse Grand National och lopp från resten av landet, exempelvis Galway, Leopardstown och berömda Punchestown.

Dessutom sätter vi kontinental flärd på våra hästkapplöpningsmarknader med marknader från franska Prix de L'Arc de Triomphe. Välj bland tusentals marknader och fatta dina beslut med samma stora mängd information som vi ger till brittiska lopp. 

Hästkapplöpningsmarknader vi erbjuder

De mest populära marknaderna inom hästkapplöpning brukar vara slutvinnare. Det är ett annat ord för när du väljer vilken häst som vinner en specifik tävling.

Den är även en av våra favoritmarknader, och därför erbjuder vi regelbundet specialerbjudanden på den, exempelvis i vår kampanj Lead at the Last. Med den får du ditt spel utbetalt som en vinst, i form av ett gratisspel, bara din häst leder över den sista häcken – oavsett vilket slutplacering den till sist får. 

Om du letar efter ett sätt att gardera dina spel kanske du vill prova en each way-marknad. Med dessa får du vinst utbetald så länge hästen du väljer slutar inom ett visst antal placeringar. Det kan vara allt från att sluta topp tre till att hamna bland de sex bästa. Vi betalar ofta ut på extra placeringar i de största tävlingarna, vilket ger dig chansen att omvandla en av årets största sportdagar till ännu ett minnesvärt ögonblick. 

Fotboll

Världens favoritsport är också vår mest populära sport. Som en bookie med ena foten i Storbritannien har vi specialiserat oss på Premier League-betting, men är även experter på ligor och tävlingar från hela världen. 

Tennis

Från de grönskande gräsbanorna i Wimbledon till den intensiva inomhusatmosfären i Melbourne... Vilken tennisturnering det än rör sig om lär vi ha marknader på den. Förutom all vanlig tennis-betting erbjuder vi också regelbundna kampanjer, till exempel dubblad vinst om din spelare slår tillbaka och vinner matchen efter att ha förlorat första set. 

Basket

Basket är en av världens snabbast växande marknader, kanske för att den kommer i så många former och storlekar. Vi har allt du kan tänkas förvänta dig, med marknader på stjärnspäckade NBA och klassiska klubbar som Golden State Warriors, Chicago Bulls, Cleveland Cavaliers och Los Angeles Lakers, till sådana du kanske inte räknat med. Du hittar också basket-bettingmarknader från Euroleague, Liga ACB, BBA, NCAA och förstås Basketligan. 

Cricket

Denna typiskt brittiska sport spelas faktiskt över hela jorden, och är en av världens mest populära. Du hittar omfattande cricket-bettingmarknader på Betway, inklusive bästa runscorer, flest wickets och over/unders på totala poäng. 

Mer sport

Och som om det inte var nog med det erbjuder vi också marknader på alla favoritsporter från Nordamerika, såsom NFL, baseball och förstås ishockey. Dra nytta av boostade odds på golfspel tillsammans med våra vanliga marknader, och njut av darts-betting och snookerspel. Skulle du vilja betta på en fight? Vi har omfattande marknader på alla de största boxnings- och UFC-evenemangen. Om du dessutom är lika exalterad som vi över den växande esportsindustrin, där den virtuella världen står i centrum, hittar du ett stort och varierat urval av populära marknader hos oss.

Betway Sports

Vi finns där varje minut, från första avspark tills slutvisslan ljuder. Njut av varje ögonblick av ruggigt spännande sportdramatik tillsammans med Betway, på ett sätt du aldrig upplevt förut. 

Marknader före matchstart? Check. In-play? Självklart erbjuder vi live-odds. Hur du än vill satsa på din favoritsport, finns Betway alltid där med konkurrenskraftiga odds, djupgående information och marknader som kan konkurrera med alla stora online-bookies.

Ta oss med dig med hjälp av Betway-appen så kan du njuta av alla dina favoritmarknader var du än befinner dig. 
Officiell huvudsponsor


Officiell spelpartner

Kontakta oss
Telefon: 0200 880 161 E-post: [email protected]
Betway stödjer ansvarsfullt spelande
Betway drivs av Betway Limited (C39710), ett företag registrerat på Malta under adressen: 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta. Betway Limited är licensierat i Sverige av Spelinspektionen under en licens utfärdad den 11 december 2018 och giltig fram till 31 december 2023.


Trustly
MasterCard
Visa
Neteller
Paysafecard

Hästkapplöpning Betting | Bästa Live Oddsen

Andra språk:
EnglishEnglish