Tennis

Spela på Tennis

Från början av tennissäsongen på hard court i Australien, via det röda gruset i Frankrike, de gröna gräsmattorna i Wimbledon och så tillbaka till det hårda underlaget i US Open. 

Det är en lång säsong, men från första serven till sista tie-break är Betway Sports här för att ge dig det allra bästa inom tennisbetting. 

Du hittar tennisodds på varje turnering från ATP- och WTA-tourerna till Davis Cup, Fed Cup, Challenger-matcher och mycket mer.

Och din tennisbetting är inte begränsad till enbart spel före matchstart. Vi erbjuder spel på live-odds med ett stort antal marknader tillgängliga på varenda match.

Du kan till och med spela med Betway-appen, där du får tillgång till alla dina favorittennismarknader plus det bästa inom online-betting på dussintals andra sporter.

Tennisodds

Det är en sak att ha ett så stort utbud av spel på tennis. Men man måste också kunna backa upp det med några av de bästa tennisoddsen.

Det är precis vad vi gör här på Betway Sports. Med de mest konkurrenskraftiga tennisoddsen under hela tennisåret är vi en online-bookmaker som går i bräschen.

Våra odds övervakas ständigt av våra expert-traders, som ser till att du alltid får de mest konkurrenskraftiga tennisoddsen du kan tänka dig. Så oavsett om du är ute efter Wimbledon-betting, US Open-betting eller spel på någon annan turnering, hittar du de bästa oddsen här.

Du väljer själv om du vill se dina odds som klassiska decimaler, i bråkform eller i det amerikanska formatet, och många av våra marknader har ett Cash Out-alternativ. Detta, kombinerat med de bästa tennisoddsen online, är ett annat exempel på hur du kan spela på ditt vis.


Tennisbetting-tips

Vi nöjer oss inte med att ge dig hundratals tennismarknader varje vecka – vi bjuder även på tips inom tennisbetting.

Vi har flera skribenter som bidrar till vår blogg, The Betway Insider (i nuläget endast tillgänglig på engelska), med expertkunskaper. De erbjuder statistik, tennistips och ibland även förbättrade odds för din tennisbetting.

Det kan vara tips på US Open-betting, exempelvis vilka som är mest troliga att ta hem singeltitlarna, eller en Franska öppna-analys kring vem som skulle kunna stoppa Rafael Nadal. Det dyker även upp särskilda tennisquiz och inslag om Wimbledon och de bästa spelarna just nu.

Med Gratisspelsklubben kan du tjäna 100 kr i gratisspel varje vecka, bara genom att satsa 250 kr på multispel på sport. Och varje vecka ger vi förslag på tennisspel som skulle kunna utgöra ditt multispel för veckan.Davis Cup-betting

Davis Cup är en av höjdpunkterna i tenniskalendern, och du hittar de bästa Davis Cup-spelen på Betway.

Genom vårt samarbete med Davis Cup och Fed Cup har vi haft en unik relation med "tennisens VM".

Du kommer märka att detta återspeglas i våra Davis Cup-spelmarknader, med de bästa tillgängliga oddsen från de tidiga utslagsomgångarna hela vägen fram till finalen i slutet av året.

Spela på vilket land som tar hem själva Davis Cup-finalen, vad slutresultatet blir för matcher i alla omgångar av turneringen och på individuella matcher mellan spelare. Oavsett vilket resultat du förutspår hittar du de bästa Davis Cup-oddsen och -marknaderna på Betway.


US Open-tennisbetting

US Open är en av fyra grand slam-turneringar på tennistouren. Det är alltid en hård kamp om titeln, och du kan göra Betway till navet för all din US Open-tennisbetting.

Vi ger dig alla de bästa US Open-oddsen från Flushing Meadows, inklusive turneringsvinnare, matchvinnare och till och med enskilda games under matcherna.

Året runt hittar du hundratals tennismarknader för både dam- och herr-tourerna, och våra US Open-marknader är inget undantag. Vi täcker alla matcher under både dam- och herr-turneringen – från kvalmatcherna till US Open-finalen – så du behöver inte missa en enda poäng eller matchboll.


Wimbledon-betting

Wimbledon är förmodligen den mest klassiska och välkända av de årliga tennisturneringarna. De gröna gräsmattorna och vita kritlinjerna är respekterade över hela världen, och detsamma kan sägas om våra Wimbledon-spel.

Varje år hittar du tusentals Wimbledon-marknader under turneringens två veckor, med odds på såväl herrarnas som damernas tävling.

Bland våra marknader hittar du bland annat de slutgiltiga vinnarna av Wimbledon, individuella matchodds och dussintals andra tennismarknader såsom rätt resultat, totalt antal set och vinnare per poäng.

Du kan också satsa på Wimbledon-specialer med fokus på spelare som Roger Federer och Andy Murray, för att inte tala om alla live-odds under spelets gång. Detta gör Betway till ditt ultimata centrum för all din Wimbledon-betting.


Andra tennismarknader

Utöver de stora tennisturneringarna som Wimbledon, US Open och Davis Cup, hittar du den bästa tennisbettingen året runt även på andra turneringar, stora som små.

Spela på övriga Grand Slams: Australian Open och Franska öppna (Roland Garros). Oavsett om det är på hard court i Melbourne eller det berömda franska gruset i Paris, hittar du det bästa urvalet av tennismarknader här.

Detsamma gäller för resten av tennisåret. Från stora evenemang på ATP-touren som Miami Open, Indian Wells och andra Master-turneringar, lokala tävlingar som Swedish Open och Stockholm Open, och matcher världen över på Challenger-turnén, hela vägen till säsongsavslutningen med ATP-finalerna i London.

Och det är upp till dig om du väljer att satsa före match-start eller på live-odds, vilket ger dig flexibilitet att spela precis som du föredrar.


Fler populära sportmarknader

Om du vill ta en liten time out från att spela på tennis har vi mängder av andra sporter med tusentals marknader tillgängliga för dig.

Fotboll är världens mest populära sport, och därför erbjuder vi förstås ett av de mest omfattande utbuden av fotbollsmarknader i branschen. Låt din fotbollsbetting ta dig till Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga och andra nationella ligor över hela världen, liksom internationella turneringar som VM- och EM-betting.

Du hittar också ett enormt urval av spel på amerikansk sport, med massvis av marknader på NHL, NBA, MLB och NFL.

Om hästar är din grej hittar du de bästa hästkapplöpningsoddsen från Cheltenham, Goodwood, Grand National och andra tävlingar världen över, året runt.


Varför du borde betta med Betway

Vi vet att det finns gott om bettingsidor där ute, men ingen av dem kommer i närheten av Betway. 

Vår hemsida är snabb och enkel att använda, med en helt optimerad mobilversion, vilket innebär att du kan spela var du än är. Du kan också ladda ned Betway-appen på Android eller iOS för att få den kompletta mobil-bettingupplevelsen. 

Så om det du är ute efter är ett omfattande utbud av marknader på alla tänkbara sporter, kombinerat med bland de bästa oddsen i branschen, dagliga boosts och bonusar, är Betway Sport bettingsidan för dig.Officiell huvudsponsor


Officiell spelpartner

Kontakta oss
Telefon: 0200 880 161 E-post: [email protected]
Betway stödjer ansvarsfullt spelande
Betway drivs av Betway Limited (C39710), ett företag registrerat på Malta under adressen: 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta. Betway Limited är licensierat i Sverige av Spelinspektionen under en licens utfärdad den 11 december 2018 och giltig fram till 31 december 2023.


Trustly
MasterCard
Visa
Neteller
Paysafecard

Tennis Betting | Bästa Live Oddsen

Andra språk:
EnglishEnglish