NFL betting

Älskar du amerikansk fotboll? Njut av spänningen och betta på NFL med vår fantastiska välkomstbonus

NFL är den absolut högsta nivån av professionell amerikansk fotboll och en stor kulturell kraft i USA och världen över. Ligan med 32 lag är nästan hundra år gammal och har varit mittpunkten av amerikansk fotboll i USA under många årtionden, medan betting på NFL är ett tidsfördriv som funnits nästan lika länge. 

Varje år förenar Super Bowl amerikaner och idrottsfans över hela världen i ett stort amerikansk fotbollsspektakel som saknar motstycke.

Allt detta bidrar till att betting på NFL är unikt spännande och gör det möjligt för fans att fördjupa sig i allt som har att göra med amerikansk fotboll. Med våra fantastiska NFL-odds kan du upptäcka spänningen i amerikansk fotbollsbetting med Betway.

Och om du är en ny kund kan du registrera dig hos Betway och börja din bettingresa i NFL med ett boostat saldo tack vare en speciell välkomstbonus.

Betta på NFL

Det finns ett överflöd av sätt att njuta av betting på NFL och amerikansk fotboll tillsammans med Betway. Med Betway-appen kan du satsa på ditt favoritlag i NFL, när som helst, var som helst. Oavsett var du är så behöver du inte missa ett enda ögonblick av NFL-betting.

Det finns även andra bra sätt att delta hos Betway. Med #BetYourWay har du nu oöverträffbar makt över hur du spelar. Engagera dig i sociala medier under vissa NFL-matcher så kan du till och med skapa egna spel på NFL. 

Utöver vanliga matchspel kan du också välja mellan marknader för slutvinnare där du kan spela på specifika resultat, spelare med mer.

NFL odds

NFL består av 32 lag, jämnt fördelat mellan National Football Conference och American Football Conference. 

Några av de senaste NFL-mästarna inkluderar Philadelphia Eagles, New England Patriots och Denver Broncos. Men oavsett vilket lag du hejar på kan du vara säker på drama och hård konkurrens ute på planen - något vi matchar med våra spel på NFL.

Hos Betway kan du göra det mesta av våra konkurrenskraftiga odds på NFL, vilka kommer att få dig vilja komma tillbaka för mer. Oavsett om du vill lägga ett spel på matchvinnare, ett handikappspel eller om du spelar hemifrån eller ute på språng, så ger vi dig de senaste oddsen, uppdaterade minut för minut. Och detsamma gäller för liveodds på NFL.

Vi följer varje NFL-match och det kan du också göra. Hos Betway kan du verkligen spela på ditt eget sätt.

Varför spela hos Betway?

Det finns många bra skäl till att amerikanska fotbollsfans ska välja Betway. Tillsammans med våra fantastiska NFL-odds kan du spela på alla typer av amerikanska fotbollsmatcher, både inom och utanför USA. 

Och du kan hitta så mycket mer att njuta av än bara spel på amerikansk fotboll. Från betting på Premier League-fotboll till betting på tennis och betting på esport, finns det en otrolig mängd sport att betta på. 

Om du bara vill betta på stora amerikanska sporter, så erbjuder vi även betting på NBA, NHL och MLB

Du kan spela precis som du själv föredrar. Oavsett om du sitter vid en dator eller använder Betways app så kan du betta på ditt eget vis idag.Officiell huvudsponsor


Officiell spelpartner

Kontakta oss
Telefon: 0200 880 161 E-post: [email protected]
Betway stödjer ansvarsfullt spelande
Betway drivs av Betway Limited (C39710), ett företag registrerat på Malta under adressen: 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta. Betway Limited är licensierat i Sverige av Spelinspektionen under en licens utfärdad den 11 december 2018 och giltig fram till 31 december 2023.


Trustly
MasterCard
Visa
Neteller
Paysafecard

USA Spela på NFL, Toppodds på Amerikansk fotboll på Betway

Andra språk:
EnglishEnglish