Premier League

Premier League Betting

Upplev det bästa av all betting på Premier League hos Betway med din välkomstbonus

Den bästa ligan i världen förtjänar den bästa webbplatsen för betting online. Välkommen till Betway Sport där du hittar allt du någonsin behöver när det gäller spel på Premier League.

Från den första avsparken i augusti till den sista ljudande visselpipan i slutet av säsongen presenterar vi tusentals Premier League-odds för dig, vilka hela tiden övervakas av vårt expertteam. Dessa inkluderar live-odds som uppdateras minut för minut under varje Premier League-match, i din bärbara eller stationära dator såväl som via vår Betway-app som finns tillgänglig för både Android och iOS.

Som huvudsponsorer till West Ham United är vi experter på fotbollsbetting – och Premier League är vår stolthet och glädje. Se själv allt vi erbjuder med en speciell välkomstbonus när du registrerar dig.

Betting på Premier League

Kvalitet. Passion. Underhållning. Premier League anses vara den absolut bästa inhemska fotbollsligan i världen. Och på Betway Sport, speglar vårt bettingutbud på Premier League just precis det.

Ligan är fylld med stora namn, från Londonklubbar som Arsenal och Chelsea till de berömda lagen längre norrut som Manchester United och Liverpool - för att inte nämna det relativt nytillkomna kraftpaketet Manchester City. 

Det spelar ingen roll vilket lag du hejar på, för du kan följa varje lag, varje match och varje minut på Betway. Spela på live-odds i varje match med våra Premier League-odds som uppdateras minut för minut och som ständigt kontrolleras och övervakas av våra experter för att säkerställa att du ska få det bästa möjliga värdet.

En så pass spännande och speciell liga förtjänar det bästa som online betting har att erbjuda. Som till exempel att kunna välja mellan att lägga spel i bråkdels-, decimal- eller amerikanskt oddsformat eller att kunna casha ut dina spel. Du kan göra allt detta och mer på Betway Sport.

Odds på Premier League 

Om du letar efter några av de mest konkurrenskraftiga Premier League-oddsen i branschen så har du kommit till rätt ställe.

Varje match har hundratals marknader, från klassiker som 1X2, rätt resultat och målskyttsmarknader, till handikappmarknader och spel på halvtidsresultat.

Och du kan verkligen satsa på ditt eget sätt med våra #BetYourWay-marknader. För ett brett urval av Premier League-matcher kan du föreslå dina egna bets via vår Twittersida. Dessa kommer då att prissättas och läggas ut på vår webbplats där du kan satsa på någon av matchens alla föreslagna marknader.

Och du kan spela på lång sikt med. Du kan bland annat hitta oddsmarknader för slutvinnare av Premier League, lag att sluta bland topp tio, lag som kommer att flyttas ner och mycket mer.

Varför spela hos Betway?

Betway Sport erbjuder så mycket mer än bara spel på Premier League. Du hittar oddsen från alla de största fotbollsligorna och turneringarna. Dessa inkluderar bland annat Champions League och Europa League, inhemska ligor som La Liga, Serie A och Bundesliga, samt landslagsfotboll med mera. Och givetvis kan du även betta på Allsvenskan och Superettan.

Men det slutar inte där. Du hittar fotbollsodds från hela världen, inklusive damfotboll, reservlagsfotboll och ungdomsfotboll som t.ex. U18. Och det är bara fotbollen det.

Vi erbjuder dussintals sportmarknader, vilket gör Betway Sport till en av de största online bettingsidorna som finns. Från betting på hästkapplöpning till tennis, från esport till basket, är vi stolta över både kvaliteten och kvantiteten på vårt sportbettingutbud.

Oavsett vilken som är din favoritsport vill vi att du ska känna att du är med mitt i all action. Häng med oss på Betway Sport och upplev betting online som den ska vara.Officiell huvudsponsor


Officiell spelpartner

Kontakta oss
Telefon: 0200 880 161 E-post: [email protected]
Betway stödjer ansvarsfullt spelande
Betway drivs av Betway Limited (C39710), ett företag registrerat på Malta under adressen: 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta. Betway Limited är licensierat i Sverige av Spelinspektionen under en licens utfärdad den 11 december 2018 och giltig fram till 31 december 2023.


Trustly
MasterCard
Visa
Neteller
Paysafecard

England Spela på Premier League, Toppodds på Fotboll på Betway

Andra språk:
EnglishEnglish