Uttagspolicy

Vårt mål är att behandla ditt uttag så snabbt som möjligt och i den processen så tar vi hänsyn till eventuella uttagsbegränsningar samt följer direktiven som är utfärdade av Financial Action Task Force (FATF) för penningtvätt.

Där relevant, och i den utsträckning som möjligt, kommer ditt uttag att betalas tillbaka via samma metod som du gjorde insättningen med. Om vi inte skulle kunna utföra utbetalningen via den metoden så kommer du att få välja betalningsmetod efter eget val. Uttag kan genomföras helt eller delvis, beroende på utbetalningsalternativ och uttagsregler/krav.

Obs: Om du gör ett uttag för första gången; gör ett stort uttag eller om du ändrar betalningsalternativ, kan vi vidta ytterligare säkerhetsåtgärder för att säkerställa att du är den rättmätiga mottagaren. I dessa fall kan vi komma att begära kopior på identitetshandlingar innan utbetalningen kan genomföras. Vi vidtar dessa försiktighetsåtgärder för att skydda dina pengar och din integritet och därför kan utbetalningen dröja lite längre. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär som detta kan orsaka.

Du kan återkalla ett uttag (eller en del av det) till ditt spelkonto efter en ursprunglig uttagsbegäran. Klicka helt enkelt på fliken ÅTERKALLA UTTAG.

Ditt uttag kommer att bearbetas först efter att den väntande uttagstiden på upp till 72 timmar har löpt ut. Observera att uttagstiden kan variera på helgerna.

Senast uppdaterad: 04/02/2020 kl. 14.00 CET

Poker is restricted in your country

Please visit one of our other sites to play

sports

Check the Best Live Odds

Bet

live casino

Play with real people

Play