självtestspelgränserspelpaus

Cookies gör det möjligt för oss att optimera din användarupplevelse och anpassa marknadsföringen till dina intressen. Läs vår cookiepolicy för mer information.

Dina rättigheter

Hur kan dataskyddsteamet hjälpa dig?

Friskrivningsklausul: Du måste vara inloggad på ditt konto för att skicka din begäran via webbformuläret. Om du inte är registrerad som kund eller om du inte kan komma åt ditt spelkonto, vänligen skicka ett e-postmeddelande till [email protected].

Begäran om åtkomst till personuppgifter

Vill du veta vilka personuppgifter vi har om dig?

Vår sekretesspolicy beskriver vilken typ av personuppgifter vi samlar in från dig och vad vi använder dem till. För att få tillgång till dina personuppgifter, vänligen klicka på länken ”Skicka begäran om åtkomst till personuppgifter” nedan. Vi rekommenderar att du använder det här formuläret när du gör din begäran om åtkomst eftersom det inkluderar all information som vi behöver för att behandla din begäran.

När vi har mottagit din begäran kommer vi att granska och markera den som ”Godkänd” när ditt konto har verifierats. Eftersom vi måste vara helt säkra på att begäran kommer från en legitimerad registrerad person, kan vi komma att begära ytterligare information för att verifiera din identitet. Observera att detta är för din egen säkerhet. Om vi skulle ha några frågor angående din fråga, så kommer vi att kontakta dig. 

När din begäran har markerats som ”godkänd” kommer vi att behandla din begäran. Du kommer att få informationen du begärde så snabbt som möjligt och senast inom en kalendermånad. Om vi behöver ytterligare tid för att uppfylla din begäran kommer vi att informera dig utan onödigt dröjsmål.

Skicka begäran om åtkomst till personuppgifter

Begäran om radering

Du har rätt att begära att Betway raderar dina personuppgifter. Detta betyder att dina uppgifter kommer att upphöra att behandlas och att du inte längre har ett aktivt spelkonto hos oss. 

Du ska vara medveten om att ”rätten till radering” inte är en oinskränkt rätt. Detta innebär att vi endast kan radera dina uppgifter i enlighet med kraven i din jurisdiktion, såsom de som åläggs av spel- och skattelagar samt lagen om penningtvätt. Dina personuppgifter kommer att raderas i enlighet med dessa.

Om du vill fortsätta med din begäran om radering och stänga ditt konto, klicka på länken ”Skicka begäran om radering” nedan. Om vi skulle vi ha några frågor angående din begäran så kommer vi att kontakta dig.

SKICKA BEGÄRAN OM RADERING

Andra dataskyddsfrågor eller förfrågningar

Om du har några frågor angående dina personuppgifter, vänligen skicka dem via e-post till [email protected]. Om frågan gäller ditt konto så behöver du ange ditt användarnamn, e-postadressen som kontot är registrerat på samt födelsedatum för att vi ska kunna verifiera ditt konto. Vi förbehåller oss rätten att begära ytterligare information för att försäkra oss om att vi har att göra med den registrerade.

Vi svarar så snart som möjligt, men senast en månad efter att vi fått din förfrågan.

Tack
Betways dataskyddsteam